Gelpolish

 

Ben je ook helemaal klaar met nagellak dat snel afbladdert, maar wil je geen kunstnagels? Denk dan eens aan gelpolish. Prachtig gelakte nagels met de kwaliteit van gel.

Een gelpolishbehandeling word op je natuurlijke nagels uitgevoerd. De gel word dun aangebracht waardoor je niet eens doorhebt dat er wat op je nagels zit. Wat je wel merkt is dat je nagels veel steviger aan zullen voelen. Van een gelpolishbehandeling heb je gemiddeld 3 weken plezier. 

Is een basisgelpolish net niet stevig genoeg, maar wil je ook niet over op kunstnagels? Dan is er sinds kort ook een rubberbase versteviging. Deze gel is bijna net zo stevig als dat kunstnagels zijn. 

Behandeling Prijs
Gelpolish € 30,-
Gelpolish met rubberbase versteviging € 35,-
Natural nail treatment Blushgel €35 -
Gelpolish babyboom €35,-
Gelpolish verwijderen €12,50-*/€17,50
*door mij gezet

Gelnagels

 

De eerste keer dat je in de salon komt voor gelnagels beginnen we met een nieuwe set. Je kan kiezen dit op je eigen nagels te doen of er een verlenging bij aan te zetten (zie foto).


Na 3 a 4 weken kom je terug en werken we het weer bij. Hierbij word alleen het bovenste laagje verwijderd, (waardoor je eigen nagels niet beschadigen) en kan je een nieuw kleurtje uitkiezen. 

 

Behandeling Prijs
Nieuwe set gelnagels zonder verlenging €47,50
Nieuwe set gelnagels met verlenging €60,-
Opvullen t/m 4 weken €40,-
Opvullen na 4 weken €45,-
Babyboomnagels €45 -
Reparatie bij behandeling De eerste nagel gratis, daarna €2,- per nagel
Reparatie tussendoor €5,- per nagel
Verwijderen gelnagels €20,-*/€27,50
*door mij gezette gelnagels

Teennagels

 

Gelpolish op de teennagels is echt ideaal voor in de zomer. Omdat teennagels minder hard groeien blijft het wel 6 tot 8 weken goed zitten.

Wil je je voeten extra verwennen? Boek er dan ook een spa behandeling bij. We beginnen met een voetenbad, vervolgens scrub ik ze en als laatste verzorgen we ze met een heerlijk masker. 

(Let wel op, ik ben geen pedicure en behandel dus alleen gezonde voeten en nagels) 

Behandeling Prijs
Gelpolish €32,50
Spa behandeling icm gelpolish €40,-